Мечето Падингтън идва в България, за да се срещне със своите почитатели 21.04 | 10:38

Родината на Падингтън е Перу

От iNews.bg

Мечето Падингтън идва в България, за да се срещне със своите почитатели и да ни напомни за добрите обноски. Той ще чака малките гости в 11 часа в Младежкия театър, а поводът е 60-ата му годишнина. Мечето на Майкъл Бонд е главен герой в книги, сериали и филми. Срещата с Падингтън е в рамките на Международния литературен фестивал за деца и младежи и е част от културната програма на Българското европредседателство.обрите обноски и безгрижието по детски. С тези свои качества мечето Падингтън става любим герой на 8-годишната Лора.Лора Чичкан - 8 г: Впечатлена съм от героя на мечето Падингтън, защото той е безгрижен. Обича да си хапва мармалад. И той си сваля шапката, за да покаже уважение към хората.Таня Петрова - управител на издателство "Агата": Посланик на доброто. Мече, което раздава справедливост и искрено се надявам, че децата покрай него стават по-добри.

Родината на Падингтън е Перу, но той не се задържа там, защото е страстен пътешественик и винаги се впуска в приключения. А всеки, докоснал се до неговия свят, има своята любима история.

Таня Петрова - управител на издателство "Агата": Той, като всички деца иска да направи нещо много добро и в това си желание сътворява много бели и това е веселата част.Лора Чичкан - 8 г.: Ние децата си приличаме с мечето Падингтън, защото сме като него - любознателни и обичаме да научаваме нови неща.

Падингтън не е само герой за най-малките: пакостливото мече е любимец и на възрастните, защото неговите приключения докосват всеки, решил да запази детето в себе си.Лора Чичкан: Елате и вие днес в 11.00 часа, защото мечето Падингтън ви е приготвило много изненади.

Водещи

Най-четени