Мъж колекционира откраднато дамско бельо 21.02 | 17:45

Полицията открила около 10 000 модела бельо в дома и колата на престъпника

От Елена Кирилова

И ние не знаем защо, но някои хора си намират наистина ужасни хобита. Пример за това е мъж от Тайланд, който събира дамско бельо и до момента в колекцията му има около 10 000 чифта, съобщава Oddity Central.

Но не това е най-шантава част - той обича да е обграден от въпросното бельо, дори докато кара кола. Манията на този мъж е свързана не само с бельото, но и с начина, по който си го набавя – чрез кражба.

Всъщност полицията разбира за необичайното хоби, след като залавя колекционера и неговия съучастник да крадат от магазин в Банкок.

Когато органите на реда влезли в дома на крадеца, установили, че целта на обира не били нито пари, нито бижута, а дамско бельо. 1000 други чифта са били открити в превозното средство на заподозрения.

След намесата на полицията мъжът признал, че още от 18-годишен се занимава с кражби на гащички и сутиени. Сега той е на 48 години, което прави 30 години, прекарани в събиране на необичайната колекция.

Полицията арестувала крадеца за влизане с взлом, но така и не успяла да го обвини за всички останали кражби, защото никой не бил подавал жалби за липсващите модели.

Водещи

Най-четени