Мъжете са прости същества 22.01 | 13:52

Тълковен речник на това, което мъжете говорят и правят

От Георги Тотев

И под прости нямаме предвид глупави, поне не всички. Факт е обаче, че силният пол е доста по-лесно разгадаем в думите и поведението си, отколкото жените. Не защото мъжете са тъпи, елементарни или нещо такова, просто тяхното мислене е много по-структурирано и логическо, от безцеремонния мисловен хаос, който цари във всяка една женска глава.

За да илюстрираме още по-добре твърдението, че мъжете са прости, и да го разграничим категорично от възможността то да носи някаква обида за силния пол, ще ви представим тълковния речник на мъжките думи и поведение, който са съставили колегите от Div.bg.

Във въпросното четиво много добре са подбрани и интерпретирани най-често срещаните мъжки фрази и действия, така че на всички да е ясно какво точно казват мъжете и какво се крие зад жестовете и поведението им.

Мъжете казват: "Искам да ме оставиш малко сам."

Имат предвид: "Искам да ме оставиш малко сам."

Мъжете казват: "Няма значение, ти избери."

Имат предвид: Същото – често наистина няма значение къде ще бъдем или какво ще ядем, щом ще сме с вас. А с допълнението "ти избери" се застраховаме, че вие ще посочите място, на което се чувствате добре, и така цялата вечер ще бъде перфектна.

Останалите реплики, както и примери за държанието на мъжете можете да намерите при Div.bg и в техния тълковен речник.

Водещи

Най-четени