Най–абсурдните секс закони в САЩ 27.04 | 09:01

Наистина доста налудничаво!

От Лазар Тодоров

На никого не му става ясно защо изобщо са били приети и въведени в действие, но повечето от тях са си реални и към днешна дата. Това, което можем да кажем е, че трябва да се радваме, че не живеем на някое от въпросните места.

Сайтът huffingtonpost.com ни запозна с 10 от тях. Вижте кои са:

1.В Масачузетс (САЩ) е забранено на жените да правят секс с родео ездач, в присъствието на конете.

2.В град Александрия, щата Минесота е забранено на мъжете да правят секс с жените си, ако имат лош дъх и миришат на риба, чесън или лук.

Мисля, че тези закони са странни? А сме още в самото начало. Тези правила за привличането дават ново значение на термина " Наказателния кодекс."

3. Очарователният принц се изключва от списъка. Спящата красавица е толкова 1950-те. Това е 21-ви век, хора. Жените не лежат наоколо, чакайки своите принцове да пристигнат! В действителност, според закона в Колорадо, да се целува спяща жена е буквално забранено. Така че, момчета, ще трябва да намерите някакъв друг начин, за да я събудите от магията на злата вещица.

4.В Алабама в против закона мъж да съблазни "целомъдрена жена чрез изкушение заблуда, изкуства, ласкателство, или обещание за брак." Но това е нищо в сравнение с правилата в Отумва и Айова, където не може дори да намигат на красива дама, с която са " незапознати ".

5.Може би следващия път ще се замисли преди да ми изневери.. В Арканзас прелюбодеянието се наказва с глоба от $ 20 до $ 100, което e прекалено, но едва ли непосилно. Това би могло да обясни времето на Бил Клинтън в Литъл Рок. Добре, че той не е бил губернатор на Калифорния, все пак незаконна афера в Златната страна (Golden State) може да ви струва $ 1000.

6.Мустаците са незаконни в щата Индиана, плюс това, те са един вид дразнещи. Брадичката обаче? Напълно законно.

7. В щата Вашингтон е забранено на мъж да прави секс с девственица, дори и в първата им брачна нощ. Изненадващо, "Вашингтон: Един път девственица, завинаги девственица" не е официалното мото на щата.

8. Извадка от "специфичните" закони: В Уисконсин, мъжете може да не стрелят с пистолет, докато партньорката му е в оргазъм. Добре дошли в мекушавата Америка!

9. В градчето Ромбох, щата Вирджиния са забранени всякакви сексуални актове и действия на светло. Може, но само при загасени лампи.

10.В Еймс, Айова е незаконно съпрузите да пият повече от три глътки бира, докато лежат в леглото с жените си.

Водещи

Най-четени