Най-добрият дизайнер на нокти в Европа пристига в България (СНИМКИ) 08.05 | 20:03

Стивън Рис Уелс изработва ноктите за корици на списания и фотосесии

От Пламена Вълчева

Най-добрият дизайнер на нокти на Стария континент пристигна у нас. Това е Стивън Рис Уелс, арт директорът на Cuccio Europe. Той е човекът, който решава какви ще са тенденциите в маникюра в цяла Европа. Стивън е един от малкото мъже в найл индустрията, който е получил международно признание и лично изработва ноктите за корици на списания, музикални клипове и фотосесии.

Стивън ще бъде лектор и специален гост на традиционния годишен семинар на Cuccio Bulgaria (Кучио България)Семинарът ще се проведе на 10 май в София и на 13 май в Бургас, като маникюристи и педикюристи от цялата страна ще се съберат, за да научат най-новото в индустрията, тенденциите в областта, и да овладеят последните техники в нейл дизайна.

Стивън е известен с прилагането на особено атрактивна техника за 3D дизайн, която ще представи и пред българските маникюристи. 1272348

За пръв път Уелс решава да се занимава с нокти, когато е на 21 години. Той лъже семейството си, че отива на курс по графичен дизайн, а записва курс по ноктопластика. Сега е на 30 години и е един от най-добрите дизайнери, които определят тенденциите в маникюра в цяла Европа.

Любопитството му към ноктите се засилва когато гледа видео в YouTube. Тогава разбира, че неговото призвание е в нейл дизайна. Започва да чете професионални списания, да търси в интернет, да посещава много курсове и семинари.

Скоро кандидатства за работа в офиса на козметичната професионална компания Cuccio Europe, намиращ се в Лондон. Бързо се учи и след като преминава много вътрешни обучения и показва талант е включен в обучителния екип на марката.

В момента оглавява отдела за обучения и е творчески директор за цяла Европа. Става особено популярен с прилагането на техника за 3D дизайн, която научава в Америка и разпространява в цяла Европа.

1272347

Водещи