Невиждана магнитна буря спира тока на Земята, твърди конспиративна теория 13.12 | 21:40

Апокалиптичният сценарий бил предсказан и от баба Ванга

От iNews

Новата 2024 година вече чука на вратата ни. Когато наближава краят на годината обикновено мнозина ги налягат мисли за излетелите 12 месеца, извръщат поглеждат към това, което е било, и се замислят за това, което предстои. Като част от тази тенденция всяка година екстрасенсите надзъртат в бъдещето, за да ни подскажат какво можем да очакваме от следващите 12 месеца.

Според конспиративни теории в началото на 2024 година електричеството в целия свят ще прекъсне. Апокалиптичният сценарий бил предсказан и от баба Ванга.

Клип, плъзнал в социалните мрежи разказва как Оливър Даудън, който е заместник-министър председател на Обединеното кралство, е казал на своите сънародници да се запасят със свещи и батерии, но без да изпадат в паника. Властите в Швеция също били отправили подобно съобщение към нацията.

Причината за прекъсване на електрозахранването ще е мощна магнитна буря, която се очаква да избухне в началото на годината. На пръв поглед това може да звучи като поредното слънчево изригване, но то носи голямо зло за човечеството. Средствата за комуникация са от жизнено важно значение в днешно време. Ако те изчезнат и комуникацията между хората ще се изпари, банковите борси и фабриките ще спрат работа, а това ще доведе до икономическа криза.

Освен предсказанието на пророчицата, коментирали под видеото споделят, че са го срещали и в "Откровението на Йоан", пише "Телеграф".

 

Водещи

Най-четени