Неотразими в Новогодишната нощ, със секси грим 22.12 | 15:45

Вижте как

От Кремена Бедерева

Всяка дами желае да изглежда блестящо, особено в Новогодишната нощ. За целта обаче й трябва стилен тоалет, прическа, бижута, и разбира се - подходящ грим.

Ако все още обаче нямате идея за последното - не се притеснявайте. В няколко съвета ще разберете как да си направите идеален грим за Новогодишната нощ, така че издържи макиажа ви цяла нощ, без да губи своята свежест.

А ето и какви са предложения от Jenite.bg.

Класически опушен грим

Нанесете кафяви сенки в студен нюанс върху целия подвижен горен клепач. Във външния ъгъл и сгъвката на клепача нанесете тъмносиви сенки. Разнесете ги с пухкава четка, както е показано във видеото по-долу. С чиста четка внимателно прелейте нанесените цветове, за да няма резки граници. По линията на горните и долните мигли с помощта на мек черен молив очертайте тънки очни линии. Опушете ги с четка, потопена преди това в кафявите сенки, които използвахте за подвижния клепач.

По желание добавете черен молив и във водната линия на окото. Нанесете няколко слоя черна спирала за мигли. Не забравяйте да подчертаете и рамките на очите, а именно - веждите. Комбинирайте с червило или гланц в nude гамата.

Как да си направите цветен или блестящ опушен грим, вижте във видеото на Jenite.bg.

Водещи

Най-четени