Няма да повярвате до какво води големият бюст 24.11 | 16:30

Внимавайте с какъв размер е приятелката ви

От Беатрис Николoва

Господата имат афинитет към дами с големи бюстове, но и те си имат своите недостатъци, отбелязва Daily Mail. Според последно проучване склонността към пазаруване при жените не зависи толкова от кесията, колкото от размера на сутиенa.

Жените с размер на чашката А и В са доста пестеливи, докато по-надарените са склонни да купуват повече луксозни стоки. Изследването е поръчано от портал за интернет търговия, който сравнил продажбите на бельо с общите поръчки на клиентките и ги постави в пет категории - от малко до много пазаруващи.

Анализът показва, че само 7% от жените с чашки В на сутиена са в категорията на харчещите много пари, докато там са 17% от притежателките на чашки С , 24% от тези с чашки D и 33% от най-надарените с чашки Е.

Общо 65% от притежателките на малък бюст (до размер В) попадат в категорията на малко харчещите, докато тези с размер С и по-големите са предимно в групата на средно и повече харчещите. За щастие се оказва, че и дамите с малки бюстове имат своите големи предимства.

 

 

Водещи

Най-четени