Няма да повярвате защо този младеж отиде зад решетките (ВИДЕО) 12.10 | 13:00

Момчето в Саудитска Арабия бе арестувано заради флирт

От iNews.bg

Младо момче от Саудитска Арабия загази доста сериозно. Причина за това стана флиртът му с 21-годишна американка. Двамата си чатили няколко седмици, но след което властите разбрали за задявката на младежа той се озовал зад решетките.

Двамата общували в онлайн форума YouNow, макар момчето да знаело едва няколко думи на английски език. Той дори успял да се обясни на красавицата в любов. Видеоразговорите им обаче можело да бъдат следени от другите потребители. Именно това създало проблеми на момчето. 

Малко след като момчето споделило чувствата си с американката, било изпратено в затвора. Тийнеджърът бил обвинен в нарушаване на добрите нрави и религиозните правила. Говорител на полицията в столицата на Саудитска Арабия Рияд коментирал пред местна медия, че видеата с участието на Абу Син, както се казва момчето, са повлияли по негативен начин на имиджа на страната.

В крайна сметка любовчията бил пуснат под гаранция. Все пак още има опасност да лежи 5 години и да бъде принуден да плати глоба в размер на 800 000 долара.

Водещи

Най-четени