Отнемат короната на Мис Ливан заради селфи с Мис Израел? 19.01 | 18:00

Ливан и Израел са технически във война

От Беатрис Николoва

Международните отношения на държавите са нещо, с което дори миските трябва да се съобразяват. Тъй като Мис Ливан е пропуснала да се съобрази с това неписано правило, почти ѝ отнеха короната.

Мис Израел Дорон Маталон публикува в Instagram своя снимка заедно с Мис Ливан, направена по време на приготовленията за конкурса "Мис Вселена" в Маями, чиято победителка ще бъде определена на 25 януари.

Заради изключително изострените отношения между Израел и Ливан, дружбата между двете красавици не се приела добре. В Ливан се разпалиха сериозни антиизраелски страсти  и в социалните мрежи се появиха искания Мис Ливан Сали Гредж да бъде лишена от титлата ѝ за съглашателство с врага, съобщават международните агенции.

Ливанците са заплашени от затвор, ако се обаждат по телефона или пътуват в Израел, а всички израелски продукти са забранени в Ливан. Сали Гредж обясни, че израелската хубавица сама я е годила за селфи, но извинението не се прие радушно.

1462718

"Още от първия ден на пристигането ми за участие в Мис Вселена много внимавах да не бъда снимана заедно с Мис Израел, която направи няколко опита да се фотографира с мен. И докато се снимах с Мис Япония и Мис Словения, тя изненадващо се появи, направи селфито и го качи в социалната мрежа", разказа Гредж.

 

 

 

 

 

Водещи

Най-четени