Първата целувка на 20 непознати (ВИДЕО) 11.03 | 15:07

Интимното клипче, което превзе мрежата

От Георги Тотев

Целували ли сте се с непознат човек? Колко странна беше първата целувка помежду ви? Изпитахте ли тревожност, колебание, бяхте ли изненадани от резултата, какво почувствахте след това? Отговор на последните няколко въпроса ще откриете в клипчето режисирано от Татя Пилиева, в което 20 човека, които току що се срещат за първи път трябва да се целунат.

10-те двойки демонстрират изключително широк спектър на емоции и то по един много естествен и непресторен начин. Колебливите движения и жестове, отстъпват на несигурното сближаване, последвано от целувката, която като на магия мигновено изтрива всички прегради и бариери  между непознатите.

След тези 10 първи целувки ще усетите как напрежението между хората вече е изчезнало и е отстъпило на една близост и човешка топлина, в която царят усмивки, смях, прегръдки и дори привличане. Този симпатичен експеримент ще ви остави очаровани по един много приятен начин.

Клипчето е дълго малко над три минути, но гарантирано ще грабне вниманието ви още със самото си начало. В Div.bg можете да видите точно какво и как се случва, когато 20 непознати трябва да се целунат за първи път.

Водещи

Най-четени