Разкрития и факти за Зона 51 28.09 | 16:01

Всичко е строго секретно

От iNews.bg

Ако не сте чували за Зона 51 в САЩ, то значи тепърва ви предстои едно пътуване в строго секретните американски военни тайни. Ако пък сте запознати какво има там, защо се крие и какви операции се извършват, то и вие като нас нямате търпение да разберете още, нали?

Ето, веднага ви снабдяваме с 15 непознати факта за Зоната, които най-вероятно не сте знаели.

1. В началото Зона 51 е наричана Райското ранчо, а по-късно само Ранчото. Причината за това наименование е, че по този начин властите се надявали да привлекат повече работници, които да се включат в строителните дейности.

2. Твърди се, че периметърът около Зона 51 е зареден със сензори за движение. Освен това са инсталирани високотехнологични системи за проследяване, за да е сигурно, че никой неканен гост няма да попадне в Зоната.

3. Носи се слух, че работниците всяка седмица имат специална вечеря с раци, стриди и други изкушения, а освен това понякога им дават да тестват военните самолети, като ги карат да излизат с тях и да ходят до Мейн, за да вземат храната.

1573859

4. По-рано тази година е забелязан масивен обект, който е превозван по магистралата, близо до Зона 51. Местните наричат този път "Извънземната магистрала". Логично е, ако действително това е бил извънземен кораб, правителството да не го превозва по подобен явен начин, но пък и трудно ще отречете, че не прилича на НЛО.

Можете да прочетете всички факти за Зона 51 в Div.bg.

Водещи

Най-четени