Размерът има значение – най-малкият печели 15.10 | 09:26

В Дания сайт организира състезание за най-малко мъжко достойнство

От Олга Андреева

Датски сайт е решил да направи последните първи. SingleSex.dk е стартирал състезание в издирване на датчанина с най-скромно мъжко достойнство, който ще стане победител и ще получи като награда iPhone.

Мъже от цяла Дания могат да изпращат снимки на интимните си части във възбудено състояние, придружени от линийка или метър. Снимките могат да бъдат анонимни, уточнява в. Metro.

Правилата са прости – датчанинът с най-скромни показания ще грабне смартфона на Apple и ще се сдобие със слава, за която не е и мечтал.

Първите желаещи вече са се щракнали и са в очакване на конкуренцията. Жените също ще могат да гласуват под снимките и накрая най-популярният сред дамите мъжки атрибут ще вземе награда.

Собственикът на сайта Мортен Фабрикус обяснява, че състезанието е замислено като забава, но и цели да разбие някои митове, свързани с размера на пениса. "Има толкова нещастни мъже, които си мислят, че трябва да имат огромен пенис, а това съвсем не е така".

Еротичният сайт не за първи път организира подобни конкурси – той вече е раздал награди в състезания за най-красивия пенис на Дания и най-гостоприемните устни.

Водещи

Най-четени