Руски театър търси чаровни котенца без сценична треска 19.10 | 07:16

Кандидатите за ролята в мюзикъла трябва да имат мек и кротък характер

От Елена Коцева

Свердловският държавен академичен театър на музикалната комедия обяви кастинг за котки. Културното учреждение се нуждае от изпълнители котки, се казва на официалния сайт на театъра.

Животното, което преодолее кастинга, ще се включи като участник в мюзикъла "Котка" във финалната и най-важна сцена.

Това няма да е първият сезон на представлението, но артистите на четири лапи, които до този момент са излизали на сцената, вече са пораснали и не могат да участват в играта.

"Първите изпълнители на ролята на котенцето пораснаха, възмъжаха, вкусиха от славата и чуха аплодисментите", се казва в обявата. Затова и театърът търси нови изпълнители за ролята на котката.

На сайта на театъра са изредени условията, на които предварително трябва да отговаря животното и съответно да бъдат спазени от неговия стопанин. Едно от тях е котката да е малка. "Ако котката се окаже възрастна, но не голяма по размер, ние няма да я върнем", се уточнява в обявата.

Освен миниатюрните размери кандидатите за ролята в мюзикъла трябва да имат мек и кротък характер, да са уравновесени и да умеят да общуват с непознати хора, както и да са чаровни.

За стопанина на "бъдещия актьор" театърът е предвидил безплатно посещение на представлението, в което участва неговият любимец. На стопаните се гарантира сигурността за любимеца му, както и доброто отношение на целия екип на театъра.

Обявата завършва с призива: Дайте на своето мъниче възможност да каже "мяу" на сцената на академичния театър. :)

Водещи

Най-четени