Седмичен хороскоп за периода 24 юли-28 юли 2017 г. 24.07 | 11:03

Какво Ви очаква през тази седмица?

От iNews.bg

Овен

Животът ви напоследък е много натоварен и вълнуващ, но през тази седмица ще трябва да се фокусирате и да разберете какво си струва да правите и какво не. В началото на седмицата ще получите сигнал, че е време да спрете да се биете в битка, която ще загубите. Опитайте да се социализирате през тази седмица и планирайте пътуване. 

Телец

Много неща се случват зад кулисите тази седмица, така че не се съмнявайте в нещата, докато се случват, дори да не е точно така, както сте си го представяли. В началото на седмицата ще трябва да се справите с въпрос, свързан с кариерата, дома или семейството. Приемете реалността такава, каквато е и продължете напред. Доверявайте се на интуицията си през тази седмица.

Близнаци

Вие сте социални хора и вашата социална динамика ще се измести по интересен начин точно сега. Няма нужда от драма, не е задължително тази промяна да е отрицателна. Опитайте да не влагате прекалено много мисъл и емоции в нищо днес, просто опитайте да запазите неприкосновеността на личния ви живот. Опитайте да се откъснете от проблемите и се позабавлявайте.


Ако сте представител на друга зодия, можете да намерите седмичния си хороскоп ТУК

Водещи

Най-четени