Седмичен хороскоп 20.04 | 15:30

Вижте какво можете да очаквате да 26 април

От iNews

Овен 21 март – 20 април

Днес всеки жест е от значение, всяка подкрепа и съдействие след време ще ви се върне в тежък за вас момент. Обадете се на родителите си, посетете близки, нуждаещи се от материална и морална подкрепа, и опитайте да подновите връзките, които ви липсват. Никъде не отивайте без подарък и мил жест на внимание. Амбициите да се смирят, всичко предприето с цел лична печалба ще зацикли. На 20-и се грижете за нуждите на другите и ще получите лично обгрижване от познати и непознати. На 21-ви някой ще спечели много от действията и инициативите си, но родените в първата декада да не играят хaзартно. На 22-ри не действайте солово, търсете колективната защита. 23-ти е рисков. На 24-ти сте на изчакване. От 25-и Меркурий тръгва директно и на 26-и вече сте на стартова позиция.

Телец 21 април – 20 май

Случващото се днес ще ви даде лост и опорна точка, с които да задвижите важните си начинания и да се справите с житейските кризи. В живота ви може да се появи неочакван благодетел, а очакваните ще помогнат повече, отколкото смятате. Символ на деня е любовта и сърцето, нищо да не се прави с голяма амбиция. Колкото дадете, толкова ще получите. Бъдете щедри и ще ви дарят. 20-21-ви ви носят успех по всички линии на живота. Родените около 5-15 май са в печеливша и стабилизираща позиция. Чакайте подаръци от съдбата. На 22-ри бъдете сред свои, направете общ план за действие. 23-ти е ден на преиграване и прекаляване, особено вечерта, когато Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона. 24-25-и са рискови, стартирайте важното на 26-и.

Близнаци 21 май – 20 юни

Днес родители и деца не се разбират, кризата е изкопала пропасти в отношенията, постарайте се да разберете другата гледна точка, не влизайте в полемики. Сега е моментът да се правят жестове, да се подкрепят близки и приятели в личната им инициатива. Окажете съдействие и на хората, които ви помолят за помощ. Ден на сърцето, амбициите да се смирят, за да има мир и любов в душите ни. На 20-и Луна, Марс и Сатурн са в конфликт с вашето рождено Слънце. Очертават се проблеми. На 21-ви променяте отношения и визия. На 22-ри сплотявайте редиците, организирайте нов екип. На 23-ти всеки иска, претендира и притиска другите. На 24-ти е време за преговори. От 25-и Меркурий тръгва директно, стартирайте нова програма в бизнеса. На 26-и конкуренцията прави своя ход, бъдете готови.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес е време за благотворителност, за даряване на обич и подкрепа, кой както го разбира и усеща. Посетете близък или приятел в болнично заведение, подкрепете финансово и с делата си инициативите на родителите и децата и се включете в дарителски акции. Днес човещината ни е подложена на изпитание, който не прояви съчувствие към другите, сам ще се лиши от милост. На 20-и ще получите и ще дадете подкрепа. Земята е в обсега на лъчи от космическата любов. На 21-ви може да се спечели много, но и да се загуби, ако се играе хaзартно. На 22-ри губите със соловите си акции, обединете се в екип. 23-ти е ден на изневери и агресия, не влизайте в конфликти. На 24-ти лесно се проговаря, а от 25-и стартираме нови начинания. 26-и е ден на леденото сърце, край с компромисите.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на сърцето, което се управлява от Лъва. Сега е моментът да обгрижите близки и любими и да признаете чувствата си. Някой прави предложение. Организирайте благотворителни инициативи и помагайте на другите с каквото можете. Фалшът и суетата ще бъдат разпознати от околните, затова не търсете лична сметка и изгода от стореното добро. Не подминавайте протегнатите към вас ръце. На 20-и правете подаръци от сърце. 21-ви е ден на бляскави изяви, постарайте се да направите впечатление. На 22-ри се включете в съвместни дела и инициативи с хора, с които имате сходни мисли, разбирания, цели и амбиции в живота. На 23-ти назряват конфликти, вечерта е рискова. На 24-ти вървим към помирение, но горчивината остава. 25-и е ден за размисъл, а на 26-и застанете на старта.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на сърцето, огледайте се, не мислете само за собствените си проблеми и болежки, а опитайте да помогнете на близък и приятел. Правете точно това, за което ще ви помолят, а не това, което вие си мислите, че е нужно на другия. Днес молитвите ни се сбъдват, вижда се светлина в тунела от грижи, опираме се и се доверяваме на някого и така правим живота си по-добър. На 20-и помогнете на някой изпаднал в нужда и ще ви се помогне. Родените около 5-15 септември да чакат придобивка на 21-ви. На 22-ри работете в екип. 23-ти засилва апетитите и желанието за надпревара, не очаквайте компромиси, а и няма да направите такива. 24-ти е балансиран, не бързайте с новия избор. От 25-и Меркурий тръгва директно и от 26-и стартираме новите си инициативи на всички нива.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на алтруистите, на тези, които ще помогнат независимо от ситуацията и собствените си нужди. Някой ще си поплаче, друг ще се обади на роднини и близки и ще стопи дистанциите. Скандалите са противопоказни, после много трудно ще се помирите и разберете. Нищо важно да не се предприема. Направеното с голяма амбиция ще потъне в пясъците на времето без резултат. На 20-и забравете за болезнените амбиции, помогнете на близки и приятели. Ден на сърцето. 21-ви се свързва с пръстена и колелото, време е за обвързване, Луната навлиза в знака на Темида - Везните. На 22-ри Венера, Меркурий и Луна са в опозиция. Не оставайте в нехармонична среда, направете избор на екип. 23-ти е рисков, а 24-ти изчаквателен. На 25-26-и всичко се променя.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес всяко добро дело ще се отплаща във времето напред. Посетете приятели и близки, подкрепете ги в труден момент. Добре е да се включете в спонсорски дейности, да разчистите във вас и около вас и да дадете пример на децата си. Днес изхвърляме боклука в отношения и връзки, подаваме ръка на съседа и смиряваме амбицията. Има време да се доказвате, работете за другите. На 20-и искайте и ще ви се даде, давайте и ще получите. 21-ви е ден на преобразяването, влизате в нови дрехи, създавате нов имидж. За 22-ри се препоръчват участия в колективни инициативи. 23-ти носи сблъсъци на интереси и мнения, особено вечерта. Луната навлиза в Скорпион и на 24-25-и ще бъде в опозиция на Юпитер и Уран, бъдете внимателни с разходите. 26-и носи придобивки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Отворете се към другите, намерете начин да стопите дистанциите, да се помирите и изгладите различията. Всяко добро дело ще се отплаща в бъдеще. Вложете сили и спестявания в семеен проект, подкрепете инициативите на близките. Днес децата размахват крила и отлитат към нови хоризонти, сподирени от родителската благословия и материална подкрепа. Молбите ви ще бъдат чути. На 20-и някой ще се отдръпне от вас, а друг може да ви обърне гръб, ако прекалите с натиска. Ден на сърцето. 21-ви коригира подхода. На 22-ри с успех привличате съюзници и сътрудници, влизате в нова среда. На 23-ти ще се водят непримирими битки за позиции в бизнеса, политиката и обществото. 24-ти е балансиран и сплотяващ. На 25-и стартират нови инициативи, а на 26-и печелите тежка битка.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за прояви на благотворителност и подкрепа към свои и чужди. Всяка среща ще е от значение. Не се ограничавайте, търсете начини за странично финансиране и може да намерите бъдещите си спонсори. Всичко, което направите с мисъл за общото благо, за семейния и приятелски комфорт и работа, ще ви се върне многократно в бъдеще. Получавате нещо желано и мечтано. 20-и ще ви донесе неочаквана подкрепа, а очакваната ще бъде много по-голяма и с тенденция да продължи и в бъдеще. 21-ви променя нещата, ще има сърдити и недоволни, но на 21-ви родените около 5-15 януари ще се похвалят с успешен ход и придобивка. На 22-ри работете екипно, а на 23-ти ограничете контактите. 24-ти е балансиран, а 25-и отваря заключени врати. 26-и определя лимитите.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес може да получим подкрепа в труден момент, но и да дадем такава. Бъдете милостиви към болките на другите, протегнете ръка и бъдете сигурни, че жестовете ще ви се върнат. Днес показваме, че сме хора, че мислим за ближния и откликваме на проблемите на тези, с които ни сблъсква животът. Личната амбиция отстъпва, поемаме щафетата и от остарелите си родители. На 20-и отделете време за нуждите на близки и приятели. 21-ви е ден на презареждане. Промените на вътрешно ниво ще се отразят и на външността, променяте визията си. На 22-ри печели колективната игра и политика. Лагерите се оформят, влезте в строя. 23-ти идва с остри сблъсъци на интереси. 24-ти изисква и налага помирение, а на 25-и всичко трябва да е с мярка. 26-и носи пари и придобивки.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес срещате открита опозиция, влизате в конфликт с родители и деца и може да се откажете от някои свои намерения или инициативи. Ще се събудите с откровение как да постъпите. Някой ще отложи пътуване, а друг ще пренасочи усилията и средствата си за постигане на семейните и приятелски интереси. Ден на сърцето и любовта, които ще посочат верния избор, носещ хармония. На 20-и Луната ви гледа в опозиция от знака на Девата, ще се откажете от едно, за да имате друго, нужни са жестове на внимание. 21-ви носи шанс за печалби и успехи за родените около 5-15 март. На 22-ри търсете защити от сродни души, влезте в нов екип и среда. 23-ти идва с агресия и поставяне на ултиматуми, а това ще помогне на 24-25-и да постигнете желаните резултати. 26-и е конфликтен.

Неда Иванова, "Телеграф"

 

Най-четени