Стегнатите малки са новите големи 03.05 | 11:19

Списание Maxim попита българските мъже какви гърди харесват

От Мартина Панайотова

Лятото чука на вратата, сгорещява кръвта все повече и дори да не си признават, повечето хора неминуемо започват да мечтаят за горещи морски плажове, кристални сини басейни и всичката останала добавена стойност към тях.

И като казваме "добавена стойност", то визираме не толкова изкусителните коктейли (макар че те са не по-малко важни за постигането на цялостната нирвана), а човешкия фактор в очите на хилядите знойни красавици, облечени в оскъдни бански. Който не мисли, може смело да го заяви отдолу, в полето за коментари.

Както и да е, топлото време най-после дойде, а с него си отидоха и дебелите дрехи. Улиците се изпълниха със стотици дами, които щастливо излагат на показ ту крака, ту снага, ту нещо друго.

Инспирирани от това циклично явление, от мъжкото списание Maxim пуснаха анкета на тема "Какви гърди харесвате", като днес на Facebook профила си обявиха временното класиране.

Засега безкомпромисни победители са малките, стегнати женски гърди. Те са избрани от 40% от всички гласували. Клишираните големи и силиконови са изритани в ъгъла със скромните 8% – поредно доказателство, че май само жените ги смятат за привлекателни.

Гласуването на сайта на Maxim все още продължава, а ние ще си позволим да питаме и вас – съгласни ли сте с резултатите?



Водещи

Най-четени