Съвместимост между зодиите: Стрелец 31.05 | 11:37

Гордост и предразсъдъци

От Микаела Мохарамян

Стрелец и Овен: Забележително, направо прекрасно!

Когато се срещат два огнени знака, чакайте голям пламък. В случая с Овен и Стрелец това твърдение е повече от вярно. Всеки от тях се нуждае от свободен, независим и самодостатъчен партньор, който няма да ограничава свободата на другия. И ето че се намират! Нужно ли е тогава да казваме, че само такъв съюз на свободни личности може да стане истински стабилен? На пътя на тяхното щастие има само едно препятствие – неспособността да си правят взаимни отстъпки. Ако усвоят тази наука, то щастието им няма да има предел.

Много са нещата, които обединяват Стрелеца и Овена – първият обича вдъхновено да разказва за своите планове или странствания, а вторият умее възторжено да слуша. И двамата лесно се палят и изобщо не робуват на битови неволи. Дори сами може да не забележат, че от първата им среща са изминали много години и на вратата им чука златната сватба.

В спалнята тази двойка има фантастична съвместимост. Палавият и разкрепостен Стрелец лесно ще "събуди” страстния си партньор за многобройни пикантни експерименти.

Стрелец и Телец: Стабилността срещу импулсивността

Астролозите биха дали съвет да се прояви предпазливост, но Стрелецът не може да не очарова и Телецът вижда това. На стадия на запознанството двамата попадат в мрежите на общи интереси. Но дори целта пред тях да е една, те ще я преследват по различен начин. В качеството на делови тандем тези двамата могат да създадат отбор на безспорни шампиони, срещу които няма да може да се изправи никой.

Съвместимостта между Стрелеца и Телеца може да изчезне в този момент, когато всеки от тях се заинати в принципи и се поддаде на егоизъм. Тези неща в еднаква степен са присъщи и на двамата. Само дето откъм Стрелца по-често лъха ентусиазъм – като праведен гняв или гореща страст, а Телецът е сдържан във външните си прояви. В секса това е хармонична двойка и там всеки иска да достави удоволствие на другия.

Стрелец и Близнаци: Всичко започва с игра

Лек флирт, случаен поглед, игра… и в резултат Близнаците и Стрелецът имат всички шансове да станат двойка. Но на отношенията им пречат най-различни фактори – от собствената им любов към свободата до наситения работен график. Принципно Близнакът и Стрелецът със страст се хвърлят както в работа, така и в развлечения. Направо е нереално да намерят свободно време при всичко това.

Импулсивност – по този признак двамата имат стопроцентова съвместимост. Съществена част лекомислие също имат и двамата. И макар че Близнакът може да се поблазни да се възползва от свободата, която любезно са му предоставили и да си завърже флирт, Стрелецът прави всичко, за да не се случи това.

Стрелец и Рак: Труден съюз между леда и пламъка

Парадоксът на отношенията между Рака и Стрелеца е в това, че и двамата прекрасно знаят какво искат от живота, но се движат в различни посоки. На пътя на идеалната съвместимост между тях стоят убежденията им. Ако Стрелецът строи планове, той разчита само на себе си, а Ракът се обижда, че са го поставили пред свършен факт. Ракът се стреми постоянно да бъде с любимия човек и недоумява защо Стрелецът някъде се е отнесъл, вместо да си прекара чудесна вечер с него.

В разгара на влюбването двамата са способни да вземат прибързано решение за брак, но тук си струва да се замислят и да си дадат малко заден ход. Импулсивният Стрелец може да се разбунтува много бързо против прагматичността и стабилността на Рака. В същото време Ракът е раним и ако Стрелецът пренебрегва чувствата му, няма да търпи дълго. В леглото съвместимостта им се крие в страстното влюбване – ако успеят да го съхранят, то връзката има шансове за дълъг живот.

Стрелец и Лъв: Щастието беше възможно…

Един поглед между Лъва и Стрелеца е достатъчен, за да разберат, че са създадени един за друг. От първата среща между тях прехвърчат искри, видни и с невъоръжено око. Но тяхното привличане по-скоро е от физически характер, както например в живата природа "по нюх” се образува двойка от самец и самка.

За да прерасне яркият и неистов роман в стабилни и трайни отношения, и Стрелецът, и Лъвът трябва да вложат геройски усилия. Което си е проблем – нито единият, нито другият е способен да се напъва в тази посока. И двамата вървят през живота леко и весело. А това означава, че връзката им може да просъществува, докато съумяват да я предпазят от излишни трудности. Ако проявят достатъчно гъвкавост, то съвместното им щастие ще бъде обект на завист от всички останали знаци на Зодиака, взети заедно.

Тяхната енергия отлично се комбинира и те могат да постигнат забележителни успехи както в работата, така и в построяването на семейно благополучие.

Колкото до секса, то имат наистина фантастична съвместимост. Двамата не ограничават своята фантазия, искрено се стремят да си дарят взаимна наслада и имат феноменална способност да усещат партньора. С годините взаимното им сексуално влечение само се усилва.

Стрелец и Дева: Класика в жанра

Докато Стрелецът търси приключения и побеждава дракони, Девата спазва приличие, води домакинството и планира светлото бъдеще. Може да се каже – идеален тандем, но Девата и Стрелецът на практика може да водят постоянна борба помежду си. Високата организираност на Девата е в разрез с импулсивността на Стрелеца и ето че тук са възможни взаимни обиди. Съвместимостта между двата знака има внушителен потенциал и ще бъде глупаво да не се възползват от него.

Отлично чувство за хумор, практически идеален секс – с помощта на тези две средства Девата и Стрелецът могат да изгладят всички ръбове. Непредсказуемостта на Стрелеца предизвиква в логичната Дева недоумение, макар че в неговите постъпки също присъства несъмнена логика, която обаче е чужда на педантичната Дева. Като организатор обаче Девата е способна не само сама да постигне невероятни успехи, но да помогне и на Стрелеца.

Стрелец и Везни: Импулсивната двойка

"Чрез трудности към щастие” – това е за вас, понеже Везната и Стрелецът могат да бъдат заедно само ако пробият неодобрението на околните. Всички сякаш са се наговорили против тази двойка да бъде заедно, но съвместимостта им само се засилва благодарение на общата упоритост – покажете им забранен плод и ще излязат и от кожата си, но ще го получат.

Тези двамата не се притесняват да фантазират и да въплъщават фантазиите си, дори най-дивите и нетрадиционни. В резултат Стрелецът и Везната не скучаят в леглото и се отдават напълно един на друг.

Стрелец и Скорпион: Гореща вода

Огненият Стрелец никога няма да търпи да го командват, особено воден знак. А иначе под влиянието на момента е способен горещо да обещае разни неща, пък после да не удържи на думата си. За Скорпиона такива филми няма – дадената дума е закон. И така – толкова ли е нещастна тази връзка? Всъщност Скорпионът и Стрелецът могат да си живеят съвсем мирно и дори щастливо, но ще се наложи да работят над себе си с пълна сила. И точно в несходството на характерите им между тях се получава силна и емоционална връзка.

Ако се научите да бъдете приятели, то любовта ще разцъфне с пищни краски – и Стрелецът, и Скорпионът са умели любовници, особено ако отношенията са едновременно и приятелски, и интимни. Интересът между вас или веднага затихва, или се разгаря със ярък и траен пламък, на който не е съдено да угасне.

Стрелец и Стрелец: Съюз между неангажиращи фантазьори

Такова сходство между стремежи и амбиции не може да остане незабелязана и ето ги Стрелец и Стрелец, влюбено хванали се за ръце, да се отправят към щастливата си съдба. Да, всъщност съвместимостта се смята и от двамата за толкова пълна, че изглежда сякаш това са две абсолютно еднакви личности. Способни са да си бърборят с часове, да строят планове и дори да се борят за една кауза, но скоро забелязват, че мечтите са си останали само мечти, а така и не са успели да доведат работата докрай. Защо така се получава?

Просто е – Стрелецът има нужда от мотивация, която да му създава партньорът. Но ако един до друг са двама Стрелци, то откъде да се вземе мотивация? И макар че разправиите ви завършват мирно, рано или късно може да започнат проблемите.

Стрелец и Козирог: Спомнете си служебния роман

Взаимно уважение и дълга работа рамо до рамо – романът между Стрелеца и Козирога най-често се случва именно в работна обстановка. Но този огън се разгаря бавно и постепенно, без изблици и любов от пръв поглед. Съвместимостта между двамата не е очевидна поначало и само след изтичането на дълго време те започват да я прозират. Козирогът искрено се възхищава на късмета и лекотата на Стрелеца, а самият Стрелец винаги е имал влечение към силен партньор, който е способен да го подкрепя в начинанията и да не му позволява да захвърли всичко.

Стрелец и Водолей: Гордост и предразсъдъци

Два горди знака, Стрелецът и Водолеят се виждат един друг като равни. Тази двойка забележително се допълва от талантите, дадени им по природа. Независимо че Стрелецът и Водолеят имат много приятели, те са способни да изоставят всичко и да се съсредоточат един върху друг – макар и не задълго. Това се случва, защото по такъв начин двамата правят бягство от приятелите към свободата – в обятията един на друг.

Но рано или късно знаците на напрежението се появяват и тогава ще се наложи да заздравяват връзката си, особено ако в плановете им е не просто роман, а създаването на семейство.

Стрелец и Риби: Ще успеете ли да се кротнете?

Огънят и Водата или са в положение на мир, или бушува война. В отношенията между Стрелец и Риби няма да има полутонове и оттенъци – или ще гърмят черни облаци, или щастието ще е безоблачно. Но всичко това – до определено време.

Парадоксът на този съюз е в това, че за Стрелеца и Рибите съвместимостта е толкова важна, че и двамата напълно сериозно приемат любовта. Но ако са започнали с взаимни язвителни забележки, така могат да минат дълги години. Рибите няма да се признаят за победени, макар че може да страдат, а Стрелецът напълно усеща, че не е прав, но няма да признае. Ако Стрелецът и Рибата са си влезли взаимно в душите, то са възможни взаимни сътресения, но не и пагубни за този прекрасен съюз.

Съвместимост на останалите зодии:

Съвместимост между зодиите: Овен

Съвместимост между зодиите: Телец

Съвместимост между зодиите: Близнаци

Съвместимост между зодиите: Рак

Съвместимост между зодиите: Лъв

Съвместимост между зодиите: Дева

Съвместимост между зодиите: Везни

Съвместимост между зодиите: Скорпион

Съвместимост между зодиите: Козирог

Съвместимост между зодиите: Водолей

Съвместимост между зодиите: Риби