Съкровените мечти стават реалност за ВЕЗНИТЕ през 2014 г. 27.12 | 08:43

Чака ви живот за стари отношения или впускане в нова любов

От Антония Михайлова

За Везните както преди главна тема ще бъде организацията на основите на живота, домашната обстановка и семейните отношения. Ако чувствате, че стените на дома ви задушават, необходимо ви е повече пространство или жизнената ви територия се нуждае от пълно обновление, започвайте да събирате пари.

Отчитайте, че като започнете с едно, няма да се ограничите дотам. Сатурн може да не се отразява по най-добрия начин на здравето ви, но по отношение на икономии, рационално използване на натрупаните ресурси и стари неща влиянието му ще бъде позитивно. В сериозните начинания позицията ви трябва да бъде премерена и по-скоро консервативна, отколкото новаторска.

В първата половина на годината са възможни изостряния в отношения, които обикновено лесно се поддават на контрола ви. Напрежението ще изисква изход и подходящото физическо натоварване е задължително, както и интересни занимания.

През януари ще бъдете изцяло погълнати от домашни грижи. Дайте необходимото облагородяване на домашното огнище, помогнете на близките, подредете битовите въпроси, за да имате повече свобода в перспектива. В личните ви отношения януари ще даде шанс отново да преживеете миналото, да се върнете към стари чувства.

Февруари – обратното, ще ви накара да търсите нови впечатления. Но във всичко, което се отнася до чувствата, както преди ще ви бъдат необходими гаранции, престиж и перспективи. Във втората половина на февруари практичността ще отстъпи място на мечтателността.

През март ще ви се иска да плувате на воля, но животът ще ви завърти и ще ви накара да вземате бързи решения в отговор на внезапните новости. Това време е подходящо за тези, които са свободни и търсят своята половинка. Романтиката може да ви завърти в най-неочаквана обстановка. Отначало на първо място ще бъдат интелектуалната съвместимост и общите интереси, а еротично-сексуалната страна на отношенията ще се появи в края на март или през април.

В средата на април съдбата ще бъде благосклонна към вас. Датите са 18-21 април. Ако хванете шанса и не изпускате щастието от ръце, ще можете успешно да развивате и получавате удоволствие. В някои случаи това може да бъде финансов късмет.

Май ще ви постави задачи, които първо трябва да обмислите, а след това да поемете инициатива. Много неща ще зависят от правилно избраното партньорство, умението да работите спокойно в най-непредсказуеми обстоятелства и да прощавате на близките си тяхното несъвършенство. Тези, чиито отношения отдавна куцат, да се готвят за кардинални промени. На 15-18 май бъдете особено внимателни, за да не разрушите това, което ви е важно. От друга страна, именно в такива моменти се появяват шансове да промените съдбата си, да изберете друг вариант, да се решите да се впуснете в чувствата без обичайната застраховка.

Юни е благоприятен за контакти на различно ниво и особено – с чуждестранни партньори. Ще водите активен светски живот и едновременно с това ще устройвате и домашното си огнище. В много неща ще ви върви, но най-добре да влагате усилия, без да очаквате безплатни подаръци от съдбата.

Юли ще се ознаменува с промени, засягащи кариерните ви планове. В началото на месеца инициативата може да бъде измамна и да получите ново натоварване без особена отплата. В третата декада на месеца няма да срещате съпротива, ако се концентрирате върху главното.

За август планирайте най-приятните мероприятия в годината – пътуване, срещи, покупки. Към края на месеца ще сте склонни да преувеличавате своите и чуждите емоции. По-добре се отдайте на творчество, обновете имидж, впуснете се в обществения живот.

Около 10 септември около вас ще витае мъглата на измами. Или ще се разкрие тайна, която искате да знаете. Като цяло септември може да ви помогне да поправите много дребни грешки, да подобрите атмосферата в екипа и да се съсредоточите върху попълване на доходи от различни източници.

Октомври ще бъде за вас най-забележителният и активен в социален план месец в годината. Ще бъдете склонни да преразглеждате сътрудничества и отговорности, но ще можете да сключите и други сделки и договори. Навсякъде и с всички ще откривате нови интереси, допирни точки и общи цели.

Към ноември е необходимо да подходите със запас от сили и търпение. Усложненията във финансовите въпроси ще бъдат изтощителни, но в резултат на борбата за място под слънцето ще се окажете дори в по-добро положение, отколкото преди. Главното е за баланс по-често да разпускате с радости и удоволствия. И да предявявате минимум претенции към околните.

Декември ще прилича на януари, с тази разлика, че ще можете повече неща да направите самостоятелно, отколкото да получите в резултат на късмет или покровителство. Предновогодишните дни ви готвят изненади. Ако ви поднесат запознанство, то връзката може да се окаже дълга и здрава.

Не пропускайте и глобалната прогноза за Новата година.

Вече можете да видите каква ще е 2014 година за зодия ОВЕН, ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ, РАК, ЛЪВ и ДЕВА, а утре (28 декември) очаквайте зодия СКОРПИОН.

Най-четени