Тест: Какви сте били в предишния си живот според датата на раждане 30.08 | 09:10

Прераждането говори много за вас

От iNews.bg

Мнозина не вярват в прераждането, но тези, които вярват, знаят, че то носи много отговори за личността и характера на един човек. Истината е, че датата на раждане оказва изключително силно влияние върху целия ни живот. Начинът, по който звездите се подреждат по време на раждането ни, определя цялата ни съдбата.

Мнозина вярват, че човешката душа не умира заедно с тялото, а се преражда и започва нов живот. Една по-различна интерпретация на рождената дата може да ви покаже какви сте били в предишното си битие - с какво сте се занимавали, какъв е бил характерът ви, кои са били силните и слабите ви страни. Проверете сами:

Гуру с широко и топло сърце (12-28 юни; 23-27 септември; 3-17 октомври)

Вашият чар и вроден интелект са пленявали хората и са ги карали да ви се доверяват за всичко. Често далечни пътници са изминавали стотици километри, за да се консултират с вас за различни проблеми и трудни решения. Най-често сте заставали на страната на слабите, защитавали сте правдата и истината.

В предишния си живот сте били обречени на самота в любовно отношение. В стремежа си да помагате на всички останали, рядко сте мислили за себе си и за своите нужди и мечти. Именно затова днес отново обичате самотата. Понякога предпочитате да останете насаме с мислите си или да избягате в далечния свят на мечтите. Заради някогашната си самота, днес се страхувате да останете сами и лесно се привързвате към любимия човек. В любовта действате с повече разум, отколкото със сърце. Вижте останалите дати в
Jenite.bg.

 

 

Водещи

Най-четени