Тест: Какво е значението на подсъзнателните ви рисунки? 12.05 | 15:00

Разберете...

От iNews.bg

Знаем, че често ви се случва да си рисувате различни фигурки върху лист хартия, докато говорите по телефона или общувате с някого лице в лице. Но едва ли сте подозирали, че това, което излиза като краен вариант върху листа, разкрива много подробности за самите вас.

Има значение дали рисувате кръгчета, животни, усмихнати личица или пък се подписвате. В момента, в който създавате подобни рисунки, вие го правите подсъзнателно. Затова и значението им е толкова важно...

Ако рисувате...

Звезда
Стремите се винаги да бъдете в центъра на вниманието. Обичате да сте обградени от хора и трудно понасяте самотата. Останете ли насаме със собствените си мисли, се чувствате по-самотни от всякога.

Цветя, слънце, облаци
Рисувате ли пейзажи, вие сте човек, който вижда цялата картина, а не само отделни части от нея. Имате визия за живота и за това как трябва да се случват нещата в него. 

Добър слушател сте, давате ценни съвети и затова приятелите ви често се допитват до вас. Винаги помагате, ако имате тази възможност.

Вижте значението на останалите рисувани обекти и разберете какво означават рисунките, които несъзнателно рисуваме, в Jenite.bg! 

Водещи

Най-четени