Това са десетте въпроса, които всички татуирани хора чуват 10.07 | 14:15

А вече им е писнало

От iNews.bg

Татуираните хора по целия свят стават все повече. Независимо дали този факт ви харесва или не, все по-голяма част от населението на нашата планета избира да рисува по кожата си и го прави така, както му харесва. На останалите "немастилени" хора обаче, в главите им хрумват все един и същи въпроси. Поради тази причина, когато някой иска да попита нашарен човек нещо, на татуираният му кипва, още преди да е чул за какво става дума.

Причината е, че всеки пита едни и същи неща. Които са:

1. Съжаляваш ли, че си се татуирал?

Нека за момент предположим, че човекът, когото питате, действително горко съжалява, че си е направил въпросната татуировка. Това е все едно на някой ваш приятел съпругата му да е качила 40 кг. след сватбата и вие да го питате "Съжаляваш ли, че се ожени за нея?". Не смятате ли, че какъвто и да е отговорът, въпросът ви е малко закъснял?

2. Не те ли е страх, че няма да си намериш работа?

Отговорът е не. Ако на някой татуиран човек му се случи работодател да не го вземе на работа, защото е нашарен, то той едва ли ще съжалява. Външният вид на някого отдавна не е критерий за неговите професионални качества, така че ако такова нещо се случи, това по-скоро е проблем на фирмата, а не на кандидата за работа.

3. Болеше ли?

Игла пробива кожата на човек и вие питате дали боли? Сериозно ли?

Вижте кои са всички клиширани въпроси, задавани на татуирани хора, само в Div.bg.

Водещи

Най-четени