Този бял малък мечок ще ви изуми колко е чаровен (ВИДЕО) 14.02 | 13:05

Да помогнем на Торонто да намери име за своето очарователно бебе

От Лазар Тодоров

Някой гледал ли е филмът Up? Aко не, трябва да знае, че тази история бива отъждествявана точно с този филм, не по друго, а заради своето бедствие.

Inuksguk е полярна мечка, чиято майка е убита от ловец. Той бива доведен в зоологическата градина в Торонто, където среща очарователна женска полярна мечка на име Аурора, която го дарява с три малки мечета в края на миналата година.

Две от тях обаче не оцеляват през първите 48 часа.

Единственото оцеляло от зверчетата било отведено в интензивното отделение на Wildlife Health Centre, където бива наблюдавано по 24 часа на ден. Но както всяка история и тази има своя щастлива част.

Сега мъничето е на 3 месеца и е в разцвета си. Мечето било "голяма личност" и "много игриво", въпреки че зоологическата градина съобщава, че ставало доста поспаливо след времето за игра - точно като бебета, което е очарователно.

Сега това малко момченце се нуждае от име. Зоологическата градина в Торонто иска да му помогне в назоваването.

"Ще бъде нехайно от наша страна, ако не предложим поне някои имена лично от нас самите", заявяват част от персонала. 

Някои от идеите за малкия са да се казва Олаф, името на снежен човек от Замръзналото кралство; Свен, име на елените от Замръзналото кралство; и Елза, името на ледената кралица от Замръзналото кралство.

Най-четени