Топящите се ледове на Антарктида разкриха... древни пирамиди? 11.07 | 18:19

Според учени това е доказателство за древна цивилизация или НЛО

От iNews.bg

Антарктида не винаги е била пуст континент. Според учени под стотиците тонове лед се крият останки от човешко присъствие. А откритите доказателства за това са древни пирамиди - много по-стари от тези в Египет.

От разтапянето на ледовете там са започнали да се открояват пирамидални структури, които били изваяни с перфектна точност. Това кара експертите да изключват случайната намеса на природата.

Антарктида е покрита с лед от около 12 000 години. На това не се е обръщало много внимание, докато екип от европейски и американски учени не откриват три пирамиди.

Според много учени откритите пирамиди наподобявали много на тези в Египет. Медиите мълчат по случая, защото биха се породили доста въпроси - ако пирамидите в Антарктида са истински, то това означава, че са построени преди тези в Египет.

Някои конспиративни теории пък гласят, че пирамидите са дело на извънземни или са секретни бази на военните, където са намерени древни технологии.

Дали някоя от тези теории е вярна, не може да се докаже. Но е факт, че има много налични снимки на реално същствуващи пирамиди в Антарктида и множество засечени сигнали за НЛО.

 

 

Водещи

Най-четени