Тръмп и Путин на “на среща“ в София 07.05 | 13:37

Восъчните фигури на двамата световни лидери очакват и Бойко Борисов

От iNews.bg

Доналд Тръмп и Владимир Путин "се срещнаха” в България. Президентите на САЩ и Русия стоят един от друг в гостуващия в София музей "Восъчни фигури”. Освен най-влиятелните политически фигури, в търговския център на столичния булевард "Черни връх” жителите и гостите на града могат да видят още холивудски звезди, както и едни най-обичаните български актьори.

Пред "Дарик” създателят на музея Цветан Атанасов разказа, че сред восъчните експонати са и основните противници в "Ел Класико” – Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Срещата между първите мъже на САЩ и Русия вече е факт. Въпреки политическите си различия и съперничеството помежду си, Доналд Тръмп и Владимир Путин стоят един до друг в Музея "Восъчни фигури”. Неговият създател Цветан Атанасов се надява скоро и нашият премиер Бойко Борисов да се "срещне” с тях. "Това е много велика среща, която направихме между двамата императори на света – Владимир Путин и Доналд Тръмп. Надявам се мирът за започне от нашия музей. Те се срещат за първи път там, надявам се да се разберат, да няма войни и апокалипсиси. Чакаме и Бойко Борисов, за да загрее за тези велики срещи”, шегува се Атанасов.

Музеят от Варна гостува за втора поредна година в столицата. Восъчните фигури ще останат в София до края на май, а след това ще се подготвят да посещения и в чужбина.

Водещи

Най-четени