Ужасяващи затворнически истории (18+) 21.08 | 12:20

Какво точно се случва зад решетките

От iNews.bg

Затворите са необходими, но всеки знае, че са и ужасни институции. Там се случват ужасии, които човешкият ум трудно може да побере. Емоциите зад решетките се изкривяват, усещанията се израждат, съзнанието изродясва. И става страшно. Представяме ви 14 затворнически истории, които ще ви ужасят с откровения си брутализъм. Предупреждаваме ви, че някои са наистина фрапиращи.

1. Братовчед ми наскоро излезе от панделата. Разказа ни, че най-странното нещо, което му се е случило, е когато веднъж по време на обяда един нарочно се надвесил от парапета на третия етаж, паднал, счупил си врата и след няколко гърча умрял. Всички го погледнали, някой промърморил, че "Е гадно", а после продължили да се хранят.

2. Бях в затвора и гледах новините. Говореха за някакъв, който наръгал две деца. Същият стоеше до мен. Спогледахме се и не си казахме нито дума.

3. Имам приятелка психоложка, която работи в затвор за наркомани. Най-шантавото нещо, което е виждала, е когато дойде нов затворник, останалите зависими започват да му ближат раните, защото част от наркотиците, които се поемат, излизат през кожата.

4. Един ден в радиото се обади някакъв завторник. Разказа, че веднъж им пуснали да гледат хорър филм. Когато убиецът се промъкнал зад жертвата си и ѝ прерязал гърлото, мъжът до него се възмутил и казал: "Ама тези неща изобщо не се случват по този начин!"

5. Мой приятел работи в затворническа болница. Преди време им изпращат затворник, когото надзирателите са видели да гълта балон с хероин. Започват да го чакат да го изхвърли в тоалетната по естествен път. Когато това се случва, затворникът бърка в ла*ното си и поглъща отново балона. Така че всички отново започват да го чакат, но този път го наблюдават по-внимателно. Когато пак отива до тоалетната, се сбива с лекарите и изяжда балона за трети път. Нямам представа какво точно се е опитвал да постигне, но балонът замалко не се е спукал в стомаха му, което е щяло да го убие.

Останалите брутални затворнически истории ще откриете в Div.bg.

Водещи

Най-четени