Храните, които ще подпалят партньора ви от възбуда 16.09 | 22:00

Най-добрите афродизиаци се крият в хладилника

От iNews.bg

Ако сте в търсене на изгубената тръпка, то може би трябва да проверите в хладилника. Съвсем сериозно, заложете на романтична вечеря с меню от специално подбрани храни, които са изпитани афродизиации от векове наред и ви гарантираме, че страстта между вас и партньора ви незабавно ще пламне отново. А ето и кои хранителни продукти да напишете в следващия си пазарен списък.

Цитруси
Всички цитрусови плодове са богати на витамини С и В9, както и на антиоксиданти - вещества, изключително полезни за мъжката репродуктивна система. Заменете сладкарската сметана и течния шоколад по тялото с резенчета портокал, розов грейпфрут или мандарини и ще се наслаждавате на още по-дълготрайни и горещи страсти.

Рукола
Позната още в Древния свят и античността, руколата е смятана за мощен афродизиак сред жителите на Древен Рим. Първоначално растението е използвано като подправка, но впоследствие неговите семена се превърнали в незаменим помощник в "най-интимния” живот на хората.

Едва през последните векове обаче учени разгадават тайната на аргулата, както още е познато растението. Те отдават заслугата за положителния ефект от употребата му на минералите и антиоксидантите, съдържащи се в него. Те се борят с вредните вещества, постъпващи в тялото ни, които освен на организма ни пречат и на сексуалната ни дейност.

Смокини
Узрелите плодове на това растение са незаменимо средство за повишаване на либидото. Те съдържат в себе си едновременно разтворими и неразтворими фибри. Веществата и от двата вида освен че снижават нивото на холестерола в кръвта и имат благоприятстваща роля срещу запек и стомашните разстройства извършват още две магически преимущества върху сексуалния ни живот. Те повишават желанието ни за секс и подобряват структурата на семенната течност при мъжете.

А кои са останалите изпитани афродизиаци от хранителен произход, може да научите от статията на Jenite.bg.

Водещи

Най-четени