Ще паднете от стола, когато разберете какво си поръча дама за стотния си рожден ден (ВИДЕО 18+) 15.01 | 11:25

Шок, ужас. Или радост?

От Ивайло Коралски

Партито, което си организирала Дорис Деахарди за своята 100-годишнина, би минало за лудо дори за жена, живяла дори само 1/4 от нейната възраст.

Дамата на преклонна възраст отпразнувала важното за нея събитие заедно с нейни приятелки и могъщо надарен стриптийзьор.

Мястото на действието е Ретфорд, Великобритания, пише Retford Times.

Дорис си избрала самосиндикално мускулестия младеж, поръчвайки си и танц, в които той се вее пред нея както майка го е родила.

Прочее, първоначалните планове на чевръстата дама били да празнува рождения си ден с разходка с хеликоптер, но имала доста странно изискване за пилота, твърди нейната снаха Шерън.

"Тя ме попита дали има възможност, когато са във въздуха, пилотът да ѝ направи стриптийз. Казахме ѝ, че това няма как да стане – пилотите не правят такива неща. Казахме ѝ, че трябва да си наеме истински стриптийзьор, а тя от своя страна държеше да си го поръча сама."

Останалото, както се казва, е история. Редно е все пак да допълним, че в края на танца на младия стриптийзьор лицето на Дорис Деахарди е обсипано със сметана.

Не ни остава нищо друго, освен да пожелаем на повече столетници да се забавляват като Дорис – и усмивка, и много положителни емоции.

Видео, следва:

Водещи

Най-четени