Ще повярвате ли? Ам-Гъл съществува и живее край Пекин (СНИМКИ) 26.06 | 20:01

Съществото е забелязано близо до китайската столица

От Лазар Тодоров

Ще повярвате ли, че странното същество Ам-Гъл от емблематичния филм "Властелинът на пръстените" съществува? Оказа се, че същество досущ като него живее в покрайнините на Пекин. 

Серия от снимки е уловила уникални кадри на странния индивид. Снимките са били направени от китайския турист Хиайрау, който имал близка среща с "чудовището". Ам-Гъл, както е било наречено, имал човешка форма, но странни уши, пише The Independent.

Туристът обяснява, че докато с приятелите си били на къмпинг, той забелязал странното същество и веднага го снимал с мобилния си телефон. Снимката веднага се появила в социалните мрежи. 

"Отивах до тоалетна и изведнъж забелязах чудовището. Направих му няколко снимки, но сега съм ужасен от куража, който показах в онзи момент.", пише в коментара си към фотоса Хиайрау.

1320940

След споделянето на снимките, социалната мрежа била залята от коментари. Разбира се, веднага се е намерил и човек с обяснение за страната поява на героя от познатата трилогия. Китайски актьор твърди, че това на снимката, е именно той. Мъжът разказва, че е лицето от снимките, облечен в трико и със зелена препаска. 

"През целия уикенд аз и моите приятели снимахме в планината малък фентъзи филм. И докато бях до тоалетна, един човек застана до мен и ме снима, тогава побягнах", обяснява в социалните мрежи актьорът. 

Може ли някой да докаже дали има същества като Ам-Гъл, или това е просто актьор сниман, докато бил по нужда. На вашето внимание ви предлагаме да разгледате снимките на странното същество в галерията ни. 

Водещи

Най-четени