Мистерия! Извънземни обикалят из Луната (ВИДЕО) 20.01 | 10:09

Снимки показват кораб, скрит под лунния прах

От Надежда Стоянова

И преди сме подчертавали за данните за присъствието на извънземни на нашата планета, но досега не е имало доказателства за такива на Луната. Оказа се обаче, че е напълно възможно чуждоземците да са стъпвали и на спътника на Земята. За това говорят снимки на Луната, на които се вижда триъгълна аномалия – редове от седем точки, които наподобяват кораб или база.

След появата на кадрите, заснети от Google, започнаха спекулации, че всъщност става въпрос за част от кораб на извънземни, който бил скрит под лунния прах. Според почитателите на конспиративните теории обаче на Луната имало цяла тайна база, пише британското издание Metro.

Любопитната находка беше направена от изследователя на паранормалното WowForReeel.

"Това странно изглеждащ кратер ли е? Или е нещо друго. То наистина е там, не е някаква измама. Нямам си и представа какво е това. В кратерите около него не намерих нищо подобно", казва още той. 

Специалистите обясняват, че подобно нещо досега не е забелязвано. Затова са изключително озадачени и не могат да намерят научно обяснение. Дали наистина са извънземни, вероятно предстои да разберем. Предлагаме ви сами да прецените от видеото.

Водещи

Най-четени