Не е за изпускане! Идват последните билети за Deep Purple 11.01 | 10:58

В продажба влизат последните 1500 билета за седящи места за прощалното шоу на рок легендите

От iNews.bg

Последните 1500 билета за седящи места за прощалното шоу на рок легендите Deep Purple влизат в продажба от днес. Интересът към концерта на култовата формация, който ще се проведе на 14 май в Арена Армеец, е огромен още с обявяването му. Това е последният шанс на родните фенове да закупят пас за епичното събитие. Всички желаещи да присъстват могат да се сдобият с ограниченото количество билети от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на тикет компанията. 

По време на паметното шоу на Deep Purple публиката в най-голямата зала у нас ще чуе неостаряващите хитове на музикантите, сред които Smoke on the Water, Hush, Perfect Stranger, Lazy. За първи път ще прозвучат и парчетата на британците от новия им студиен албум inFinite, както и от лимитираното EP Time For Bedlam, пуснато в продажба преди седмица.

"Дългото сбогуване” на пионерите на хард рока няма да мине без изненади. На сцената на Арена Армеец ще излязат и специални гост-звезди, които за момента се пазят в тайна. Великите Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Стийв Морз и Дон Еъри обещават да си вземат сбогом с българската публика с незабравимо рок шоу. 

Прощалният концерт на легендите е на 14 май от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 55 до 100 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатори са Moko Solution и NuCoast. Актуална информация за шоуто можете да намерите ТУК.

1836319

Водещи

Най-четени