Пламенният квартет Incanto завладява софийската сцена 14.11 | 11:14

Италианските сопрани ще се представят заедно с Орлин Горанов

От iNews.bg

Италианските сопрани от пламенния квартет Incanto ще завладеят българската публика със завладяващите си гласове и очарованието си. Гласовитите изпълнителки ще се качат на сцената на Държавния музикален театър "Стефан Македонски" тази вечер, 14 ноември, в 19:00 часа. А компания ще им прави не по-малко талантливия Орлин Горанов.

Четирите грациозни сопрани ще изпълнят някои от най-познатите и обичани мелодии от филмовата, оперна и поп музика в техния неповторим стил. Националното турне на групата вече стартира с концерти в Добрич, Русе и Пловдив. След днешната среща с публиката в София, италианските диви ще зарадват своите фенове във Варна (17 ноември), Бургас (18 ноември), Стара Загора (19 ноември) и Габрово (20 ноември).

От гласовете на Росела Руини, Лаура Челлети, Франческа Романа и Клаудия Котичелли ще звучат песни като А mother`s prayer, Summertime, Music of the night, Skyfall, Besame mucho и още много други.

"Много сме щастливи, че ще можем да споделим музикалния си стил с българската публика. Подготвили сме разнообразна програма, която започва с оперни класики, минава през поп парчета, преплита се с популярни песни от филмови класики и завършва с италиански евъргрийни. Ние пеем с цялoто си сърце и споделяме езика на любовта към музиката, който е една интересна и уникална комбинация от традиционното и модерното.", споделят Incanto. 

Концертът на Incanto в София започва точно в 19:00 часа, а билети могат да бъдат закупени на цена от 40 и 50 лв. в мрежата на Eventim.bg или касата на Държавен музикален театър.

1805530

Водещи

Най-четени