"Възраждане" с 5 послания за парламентарните избори, сред тях - 2 референдума 27.04 | 18:00

Костадин Костадинов обясни, че основната цел на партията е да бъде първа политическа сила във Варна, но най- важна е високата избирателна активност

От iNews

Два референдума - за влизането ни в еврозоната и за членството на България в НАТО са сред петте послания на партия "Възраждане" за парламентарните избори, другите са свързани с прекратяване на помощта за Украйна, както и с прекратяване на санкциите срещу Русия. Това заяви във Варна лидерът на партията Костадин Костадинов, който представи част от кандидатите за народни представители за парламентарните избори. 

Водач е Костадинов, след него е Коста Стоянов, последван от Светослав Тодоров и оперната певица Михаела Зикова. 

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов обясни, че основната цел на партията е да бъде първа политическа сила във Варна, но най- важна е високата избирателна активност.

"Целта ни е да бъдем първа политическа сила. С колко мандати точно, ще решат избирателите. Но, пак казвам, най-важното е да имаме по- висока избирателна активност. Изборите са 2 в 1. Надявам се, че ще излязат да гласуват повече хора точно поради тази причина, защото, ако сега не успеем да нанесем удар на статуквото, не знам кога".

Водещи

Най-четени