Александър Симов: Още през 2019 г. ГЕРБ могат да бъдат свалени от власт 16.09 | 20:00

От Ани Романова

Този протест няма нищо общо с БСП, партията не го е организирала. Аз ще защитя правото на българските граждани да протестират, докато дежурните по любов медии към Борисов, говорят за опит за преврат.

Това каза депутатът от БСП Александър Симов в ефира на предаването "Беновска пита” по Канал 3. Той припомни новини от вчера, в които се говори, че МВР са засекли информация, че се готви преврат и заклейми тези новини като фалшиви. Народният представител попита, защо вътрешното ведомство е пропуснало Ветко и Маринела Арабаджиеви.

"Не е сериозно да коментираме протест от 300 души с цялото ми уважение към тях. Ние превръщаме 200 човека в преврат, защото ГЕРБ са в паника, че искат някой да ги свали", смята Симов.

"Г-н Данаил Кирилов е господар на скуката в парламента. Корнелия Нинова е господар на кошмарите на ГЕРБ", заяви червеният депутат.  

"За ГЕРБ всяка атака на БСП е преувеличена, БСП е яростна опозиция, защото нашите избиратели искат това. ГЕРБ и Борисов не са важни, важно е какво ще се промени", добави той

"Когато премиерът се казва Бойко Борисов и когато управлява ГЕРБ - БСП няма как да участва в управлението. Няма как да правим политики, когато името на премиера е Бойко Борисов", категоричен бе социалистът.

"Коалиция между ГЕРБ и БСП е невъзможна. ГЕРБ са влезли в серия от скандали. Най-скандалният месец беше август. Още следващата година ГЕРБ могат да бъдат свалени от власт и то не е от преврати, а от гражданите", коментира Симов.

"Правим всичко възможно да покажем на хората, че има живот и след ГЕРБ", заключи той.

Снимка: Стоп кадър, бТВ

Водещи

Най-четени