Борисов: Урсула фон дер Лайен идва в Пловдив на важна предизборна обиколка (Снимки) 21.04 | 16:00

ГЕРБ подгря с внушителен пролетен бал

От iNews

Най–важното предизборно събитие на ГЕРБ в кампанията за Европейски парламент и за националния вот ще се състои в Пловдив, обяви Бойко Борисов на фейсбук стлраницата си. Той съобщи, че на него централен гост ще присъства шпитценкандидата на Европейската народна партия Урсула фон дер Лайен.

Според хора от организацията в Пловдив тук ще е гвоздеят в кампанията на партията. Все още не е уточнено кога фон дер Лайен ще пристигне, не е изключено да е в края на май или в началото на юни. По всяка вероятност лидерът на ГЕРБ отново ще води листата в града на тепетата, както това прави от години.

"ГЕРБ - Пловдив са готови за старта на предизборната кампания. На пролетния бал на организацията снощи разговарях с много хора, които заявиха, че са силно мотивирани да работят за максимален резултат на ГЕРБ както на предсрочните парламентарни избори, така и на тези за Европейски парламент", каза Борисов.

Целият актив на ГЕРБ е присъствал на бала с изключение на бившия лидер на градската организация Иван Тотев. Той просто не е бил поканен, защото вече не е фактор нито в партията, нито в града. Председател на организацията в Пловдив е кметът Костадин Димитров.

По време на събитието снощи са отбелязали и приема на 114 нови членове в градската организация на ГЕРБ и са им връчили членски карти. Двама от най-младите (на 19 г.) са Стоян Михов и Иван Рашев, а на най-възрастният новоприет член на 70 г. е Запрянка Стаматова.

 

Най-четени