Джамбазки не вижда лична вина в министрите в оставка 10.09 | 10:20

При смяна на ръководителите, администрацията не работи няколко месеца, смята той

От Ани Романова

Не виждам лична вина в министрите. Не виждам вина например в министър Нанков – човек, който си разбира от работата. Всъщност когато непрекъснато се сменят административни ръководители, няколко месеца след това администрацията просто не работи. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

,,Ако има виновни хора за ремонта на пътя, те трябва да бъдат намерени и наказани. Но със сигурност не го е ремонтирал нито Радев, нито Нанков, нито Московски'', каза още той.

По думите му никой не отрича правото на премиера да поиска оставки.

,,Все пак най-нормалното нещо е неговите съратници да бъдат уведомени. Все пак искаш оставките на трима министри. Освен това хората не искат смени и рокади, хората искат да изпълним обещаните от нас ангажименти'', добави Джамбазки.

По отношение на положението в днешна Европа зам.-председателят на ВМРО обяви, че е невъзможно да впишем милиони млади мъже от Афганистан и да ги направим германци, например.

,,Днешната Европа не може да се справи. ЕС е на кръстопът, той ще се промени. Сега милиони млади хора от Африка искат да си възвърнат загубеното от времето на колониалните времена, по-специално от Франция и Белгия'', коментира още Ангел Джамбазки.

Снимка: Сто кадър, Нова тв

Водещи

Най-четени