Пеевски: Избори 2 в 1 е ок за ДПС, но лошо за страната 09.02 | 14:00

Попитан може ли едно министерство да е чак толкова значимо, за да се счупи „сглобката“ и да тръгнем отново на избори, Пеевски каза, че не може да си го обясни

От iNews.bg

Избори 2 в 1 не са добре за страната, но за ДПС са. ПП-ДБ да се овладеят и да се научат, че писаните неща трябва да се спазват. Не трябва да тласкаме страната в тази криза. Това препоръча на колегите си от конституционното мнозинство председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Във връзка със заканата на Бойко Борисов, че ако Мария Габриел не стане премиер и Външно министерство не е на ГЕРБ след ротацията, изборите за Европарламент ще станат и национални, Пеевски коментира: "ПП-ДБ имат цялата власт в държавата, нека седнат и се успокоят, за да продължи това евроатлантическо правителство"

Попитан може ли едно министерство да е чак толкова значимо, за да се счупи "сглобката" и да тръгнем отново на избори, Пеевски каза, че не може да си го обясни. "Ако ще търсим просто на някой работа, да си сменят просто някой техен министър на друго министерство и да го назначат на работа", коментира той.

Водещи

Най-четени