Луд се съблича пред малки деца и яде котки в Пловдив 03.05 | 16:40

Висок, леко прегърбен, облечен с черни дрехи, с къдрава черна коса

От iNews

Жители на Пловдив алармират за 32-годишен психично болен мъж, който обикаля из улиците, съблича се пред малки деца, докато са сами, и яде котки. 

Същият мъж през 2019 година пребива до смърт майка си в апартамента им в ж.к. "Тракия". Престъплението е разкрито, тъй като съседът подава сигнал за неприятна миризма, идваща от жилището. При проверка полицаите намират тялото на 59-годишната жена в една от стаите. Синът й прави самопризнание и разкрива, че преди дни се скарали и той я пребил, съобщава тогава NOVA.

Потребител във фейсбук предупреждава, че сега мъжът обикаля около 16-ти и 15-ти блок, както и в парковете в близост до детска градина "Кремена". 

"Висок, леко прегърбен, облечен с черни дрехи, с къдрава черна коса. Той се спуска към деца, сваля си гащите и се пипа пред тях", обяснява мъжът. "Преди седмица го направи и пред деца до 15-ти блок, подгонихме го, но не успяхме да го хванем", разказва пловдивчанинът.

По думите му жена е подала сигнал в полицията, но щом продължава да си ходи необезпокояван, явно нищо не било предприето. 

Според друга потребителка мъжът яде котки и носи гривни от опашките им.  "Днес ми се обади жена от съседен вход, която се оплака, че той хванал една от любимите й котки. А аз се чудя защо имам липсващи", добавя тя.

Жената също разказва, че съседите са подавали сигнали срещу него в полицията, но нищо не е предприето. 

Водещи

Най-четени