Британка се омъжи за призрак, а после се разведе с него 30.07 | 17:20

Едуардо й изневерявал с Мерилин Монро, миришел на Шанел №5

От iNews

Британка, която твърдеше, че се е омъжила за призрак на име Едуардо, се разведе с него по-малко от година след сватбата. Това съобщи Sky News.

38-годишната певица Рокър Брокард твърди, че нямала намерение да се развежда – в добро и лошо заедно, докато смъртта ги раздели, но била принудена да го направи. В основата на решението лежи ревността на опечалената булка, която твърди, че не могла да понесе изневерите на съпруга си. А той пък й кръшкал най-много с... Мерилин Монро. Тя даже присъствала на сватбата им.

Парфюм

Според Брокард още тогава той намекнал, че харесва повече безплътната красавица от нея. А по време на медения им месец на остров Бари тя била ярък дразнител – Едуардо непрекъснато обяснявал колко е секси и колко си пада по нея. И ако тогава можела да допусне, че това е моментно разколебаване от страна на съпруга й, след завръщането им от медения месец той започнал да се държи още по-странно. Изчезвал за по няколко дни, а когато се връщал при нея, певицата усещала аромата на Chanel №5 - любимия парфюм на Монро.

Тя направила всичко по силите си да защити брака им, но призрачният й съпруг се държал предизвикателно и нагло и не я отразявал. В опит да спаси връзката им младоженката дори организирала съвместна психотерапевтична сесия чрез медиум. В крайна сметка обаче Брокард стигнала до заключението, че призракът не иска да се промени и му споменала, че иска развод. Тогава започнали да я връхлитат "странни и много мрачни мисли". Не можела да спи нощем, защото се будела от призрачен детски плач. Според британката по този начин съпругът й я наказвал, че не иска да бъде с него въпреки странностите му.

Екзорсист

За да реши проблема окончателно, тя се обърнала към екзорсист. Мероприятието се провело в същия изоставен параклис, където се омъжи за призрака през 2022 г., а след това написа песента Just Another Anthem за това събитие. Преди да скрепят връзката си, символично с подписи (поне от едната страна), двамата ходили близо година и нищо не помрачавало щастието им. Едуардо бил войник през викторианската епоха. Животът му приключил нелепо – след падане в кладенец. За пръв път се появил пред Рокър по време на гръмотевична буря, в която тя не можела да заспи, защото имали чутовен скандал с предишния й приятел. После срещите зачестили и с течение на времето преминали към любовна афера. Британката твърди, че темпераментният любовник понякога общува с нея с помощта на мигащи свещи.

Неотдавна имаше публикации за британка, решила да сключи брак с любимото си одеяло. Според нея това било продиктувано не само от страстна любов, но и от дълбоко приятелство, пише "Телеграф".

Водещи

Най-четени