Десета жена обвини Тръмп 20.10 | 23:42

45-годишна инструкторка по йога твърди, че милиардерът я опипвал преди 18 години

От iNews.bg

Още една жена обвини претендента за президентския пост в САЩ Доналд Тръмп в сексуално посегателство, съобщи телевизия NBC. 45-годишната инструкторка по йога Карина Вирджиния e десетата жена, която отправя подобни обвинения към милиардера - кандидат на Републиканската партия за държавен глава.

На специална пресконференция в Ню Йорк тя описа случка от 1998 г., когато е била на 27 години. Връщайки се в спомените си от преди 18 години, тя споделя, че чакала да пристигне кола, която да я откара вкъщи, след като присъствала на среща от тенис турнира US Open в Куинс, Ню Йорк.

1793552

Милиардерът бил в компанията на други мъже, които започнали да я обсъждат наблизо. След това Тръмп пристъпил към нея, хванал я за ръката и докоснал дясната й гърда. "Бях шокирана, треперих", разказва тя. "Не знаеш ли кой съм?", попитал я Тръмп.

1793553

"Чувствах се уплашена и безсилна", спомня си жената. По думите й тогава дошла колата, която тя чакала, качила се и след като затворила вратата, шокът й се превърнал в срам.

На свой ред Тръмп отхвърля обвиненията и ги окачествява като изцяло изфабрикувани. Според него с приближаването на вота американските медии не се спират пред нищо, за да го компрометират в очите на избирателите. 

Водещи

Най-четени