Диджей изненадва спящи мъже с любов 08.08 | 13:34

Американецът си набелязвал жертвите на партита и ги издебвал спящи в домовете им

От Ивайло Коралски

Американски DJ е обвинен в сексуален тормоз, след като нахлувал в домовете на непознати мъже и ги дарявал с френска любов, докато спят, съобщава WHP-TV.

Според полицията на Харисбърг за последните 15 месеца орално обслужените жертви на 27-годишния Дежуан Портър са поне три.

Първият случай датира от май 2011 г., когато Портър се покатерил по аварийната стълба, влязъл в дома на непознат мъж и започнал да прави с него орален секс.

И трите жертви на сексуалния маниак били напълно непознати мъже на възраст между 20 и 25 години.

Нито един от тях не е насилван физически.

Според полицията Портър избирал жертвите си по време на клубни партита в дома му или навън, след което предприемал тайно следене, за да открие къде живеят.

Всички пострадали са изритали Портър от домовете си след спонтанните им, по всяка вероятност шокиращи за тях, потни събуждания.

Портър e обвинен в сексуален тормоз и нахлуване в чужда собственост.

Според детектив Джон О‘Конър обаче трите признали си жертви едва ли са единствените пострадали от оралната мания на чернокожия диджей.

В крайна сметка оралният фетиш на Дежуан вероятно ще процъфти на териториите на затвора, така че той може и да не е толкова унил от факта, че по всяка вероятност ще постои зад решетките...

Най-четени