За германците Меркел е равно на провал! Мигрантският наплив срина репутацията на канцлера 22.08 | 12:58

С мълчаливото съгласие на канцлера и правителството летището Кьолн-Бон се използва като транзитен пункт за бежанци, пристигащи от Турция, пише в.„Huffington Post”

От iNews.bg

Миграционната политика на федералния канцлер Ангела Меркел доведе до това милиони германци да загубят доверие в нея, пише в. "Huffington Post”.

Авторът изтъква, че властите в Германия лъжат гражданите и не разкриват цялата истина за положението с мигрантите. Той обвинява канцлера и правителството, че с мълчаливото им съгласие летището Кьолн-Бон се използвало като транзитен пункт за бежанци, пристигащи от Турция.

"Huffington Post” пише, че така стотици хиляди души могат да проникнат в Германия.

В портала "Jungefreiheit” се посочва, че властите опровергават тази информация. Според "Huffington Post” обаче, през последните месеци германците се чувстват измамени и смятат, че политиците са способни на "всякаква подлост”.

"За тях Меркел във всеки случай е единствено въплъщение на провала и безотговорността”, пише изданието.

Канцлерът Меркел нееднократно е заобикаляла законодателството за предоставянето на убежище, затова е неразбираемо какво й пречи "да отхвърли всякакви задръжки” и този път, ако репутацията й така или иначе е съсипана, заключава авторът на "Huffington Post”.

Водещи

Най-четени