Клинтън срещу Тръмп: Доналд не разбира Америка! Нищо няма да „оправи“ сам 24.07 | 11:52

Бившата първа дама и държавен секретар атакува милиардера за думите му, че САЩ са в упадък

От iNews.bg

Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ Хилари Клинтън обвини съперника си за поста от Републиканската партия Доналд Тръмп, че "не разбира Америка", като счита, че страната се "намира в упадък".

"Тръмп не разбира Америка, ако смята, че ще може сам да реши всичките проблеми. "Доналд Тръмп може да счита, че Америка се намира в упадък, но той греши. Най-добрите дни на Америка тепърва предстоят. Когато той Тръмп казва: "Аз могат сам да поправя това", той не просто допуска грешка. Това е опасна грешка! Ние решаваме проблеми съвместно и ако Доналд не разбира това, то той не разбира Америка", заяви на предизборен митинг бившата първа дама на САЩ и ексдържавен секретар на президента Барак Обама.

Това бе първата публична проява на Клинтън заедно с кандидата за вицепрезидент Тимъти Кейн, който е сенатор от щата Вирджиния, предаде ТАСС, цитирана от БГНЕС.

На конгреса на Демократическата партия тази седмица двойката бе одобрена да я представлява на президентските избори през ноември.

 

 

Водещи

Най-четени