Мъж ще съди хотел за това, че са го обвинили в блудство с дете 04.03 | 19:23

Заради неприятната случка Даниел Хюс бил уволнен от престижната си работа в известна компания

От iNews.bg

Бизнесмен от Пенсилвания, оправдан за посегателство над дете в хотелска стая след пиянски запой през 2011-та година, сега съди за небрежност хотела в Сейнт Луис, съобщава вестник "Филаделфия Нюз".

47-годишният Даниел Хюс, е бил командировка, но пил до ранни зори. А когато се прибрал в хотелската стая, се оказал в леглото на 9-годишно момиченце. Обвинен е в сексуално посегателство, а три години по-късно е оправдан.

 Неприятната случка се разиграла след като пиянствалият до 3 сутринта Хюс забравил номера на хотелската си стая. В пиянския си делириум решил, че номерът е 1611 и затова чистосърдечно поискал от рецепцията ключа за тази стая. Според местен вестник обаче, номерът на стаята е 1619, но в съвсем друг хотел, което допринесло значително за неприятната ситуация.

 По време на съдебния процес, Хюс признал, че бил много изненадан когато видял жена в леглото си, защото решил, че пияните му приятели са му направили изненада в стаята, като са довели там жената, която срещнали по-рано в заведението, където пили до зори.

 През 2014-а година съдът оправдал бизнесмена по трите обвинения за посегателство срещу дете, а той платил 50 000 долара обезщетение на семейството на момиченцето.

 В новото дело срещу хотела, Хюс твърди, че объркването е станало заради небрежността на служителя на рецепцията, който не проверил самоличността му и му дал ключ от друга стая, още повече, че не бил отседнал въобще в същия хотел.

 

 Заради неприятната случка Даниел Хюс бил уволнен от престижната си работа в известна компания и затова сега настоява хотелът да му изплати обезщетение. За него обаче може да му се наложи да почака, защото веднага на излизане от съда, той бил арестуван за шофиране в нетрезво състояние. Адвокатът му отхвърли обвинението и обясни, че г-н Хюс не бил пиян, а просто много изтощен от съдебния процес.

Водещи

Най-четени