Скандал! Франсоа Оланд гони жена си 20.01 | 16:59

Френският президент слага край на връзката си с Валери Трейвельор

От Мая Александрова

Има опасност първата дама на Франция Валери Трейвельор да остане бездомна, ако президентът Франсоа Оланд избере да остане с любовницата си – актрисата Жюли Гайе.

Трейвельор прекара близо 10 дни в болница, след като научи за любовната афера на мъжа си. След изписването тя се прибра в Елисейския дворец, но Оланд я помолил да се изнесе по-скоро. Френският държавен глава имал нужда от време, за да разбере сам за себе си с коя дама иска да остане, пише Mirror.

Самата Трейвельор все още била в шок от разкритията за любовната история, която съществува от повече от две години между Оланд и 41-годишната актриса.

Сега обаче първата дама има още един повод за притеснение. Освен без съпруг, тя може да остане и без дом. Ако френският държавен глава избере да остане с Жюли Гайе, Валери Трейвельор ще се наложи да напусне апартамента в Париж, който е собственост на Франсоа Оланд.

В същото време, ако връзката ѝ с Оланд приключи, тя ще трябва да напусне и офиса си в Елисейския дворец, както и да се прости с титлата "Първа дама".

Според приятели 49-годишната Трейвельор е нестабилна. Тя се колебае между двете крайности депресия и гняв.

Съвсем скоро Франсоа Оланд трябва да обяви публично решението за жената в своя личен живот. Това трябва да стане преди посещението му в САЩ през февруари, където ще се срещне с американския си колега Барак Обама и съпругата му Мишел.

Водещи

Най-четени