Хубавец изнасили, а след това и заколи козичка 19.09 | 18:35

Нов вид наркотици събудили зоофила в него

От Ивайло Коралски

Полицията в Западна Вирджиния е арестувала 19-годишния Марк Томпсън, който е обвинен за изнасилването, а след това и убийството на коза, съобщава AOL.

Докато блудствал с козичката, хубостникът носил върху себе си единствено дамски бикини.

"Случаят е безкрайно странен", споделя полицай Шон Кройсър пред AOL Weird News.

"Незаконно е да се третира животно по подобен, крайно жесток, начин. Смятам, че е жестоко човек да има сексуални отношения, с който и да е животински вид", продължава полицейският служител.

Според полицейския доклад действието на извратеното престъпление, все едно излязло от филм на Роб Зомби, се е развило по следния начин:

В 3 и 15 сутринта на миналия понеделник (17 септември), съседката на Марк Томпсън Лиса Пауърс била извикана от своя племенник, който ѝ споделил, че наскоро закупената за четиригодишния ѝ внук козичка на име Бейли била забелязана в двора на 19-годишния зоофил.

Тогава племенникът на Пауърс, заедно с двама негови приятели, посетили дома на Томпсън и когато не успели да открият козата и в къщата на насилника, те почукали не неговата спалня.

Въпросния моментално им отговорил да не влизат, защото бил гол. Тримата младежи обаче нахлули в стаята и заварили Томпсън да стои изправен, със свалени гащи, заобиколен от обилни количества кръв.

Виждайки нахлулите млади мъже, Томпсън моментално офейкал към намиращата се в близост горска местност. Когато полицаите се озовали на мястото на престъплението, първоначално били шокирани от количествата кръв.

Те открили бедната коза Бейли да лежи в басейн от кръв на пода. Младото животно било с прерязан врат, а до него лежало и порнографско списание.

Според Шон Кройсър, Томпсън съвсем съзнателно е правил секс с животното, а след това безцеремонно го заколил. Насилникът се предал малко след идването на полицията на мястото на престъплението.

Въпросният признал, че по време на престъплението бил под влиянието на нов вид дрога, позната като "солена баня". Според Томпсън ефектът бил подобен на този, характерен след употребата на кокаин или метамфетамин.

Шон Кройсър твърди обаче, че аргументът с използвания наркотик е просто извинение.

"Необходимо е да съществува сексуално желание у човек, за да извърши подобен акт. Може би именно "солената баня" е увеличила въпросното желание, за да може то в крайна сметка да се осъществи", казва полицейският служител.

Очаква се след аутопсията на местния ветеринарен лекар, към Марк Томпсън да последват още обвинения.

Водещи

Най-четени