Полицията издирва собствениците на изгубени пари 12.04 | 19:53

И двата случая са в София – единият през януари, вторият е скорошен - в магазин

От iNews.bg

Полицията издирва собствениците на огромни суми пари, намерени в София. Последният от двата случая е отпреди седмица - в хранителен магазин, съобщи бТВ. От МВР засега не оповестяват размера на сумите. Интересното е, че никой досега не се е обадил да си ги потърси.

При първият случай през януари гражданин намира огромна сума пари в банкноти по 50 лева и се обажда на 112. Полицаят от Пето районно управление Диана Иванова каза, че сумата е над четири минимални работни заплати в България.

1894777

Вторият случай пък е в хранителен магазин. На 5 април сутринта жена пазарува и докато плаща, изпуска плик с пари. Намира го управителката. Кристина Кирянова видяла на земята плика и го взела. "Представих си моята баба, взела си е пенсията. Губи си парите и цял месец остава без пари. Все си мисля, че така е редно”, коментира тя.

Ако парите са ваши, отидете в полицията, но ще трябва да имате и доказателства."Единствено може да се докаже произход с точната сума. Банкноти, копюри и какви пари. Или тегления. Визираме първата случка, защото във втория жената едва ли може да си смени лицето”, добавя полицай Иванова.

Водещи

Най-четени