„Левски“ си връща Влади Гаджев 22.06 | 10:06

„Сините“ готвят трансферен удар с бивш играч на „Евертън“

От iNews.bg

Проблемите, създадени от Мехди Бурабия и желанието му да напусне "Левски", принудиха "сините" да форсират преговорите за своята трансферна цел №1, пише "Меридиан Мач". Това е бившият играч на Евертън Франсиско Жуниор, който не успя да скъса договора си с норвежкия "Стрьомсгодсет". Очаква се 25-годишният футболист от Гвинея Бисау да пристигне съвсем скоро в лагера на "Левски" в Правец.

Намерението на Бурабия да напусне и вероятния му трансфер в "Коняспор" накара спортно-техническия щаб да се върне към варианта Владимир Гаджев. Бившият вече футболист на "Ковънтри" първоначално беше в плановете на треньора Николай Митов, но след това вариант с връщането на Гаджев на "Герена" отпадна заради съпротивата на феновете. В момента халфът тренира с юношите на "Левски" в очакване на оферти.

Не е изключено "сините" да осъществи трансфер и на двамата полузащитници. Още повече, че на "Герена" са притиснати от малкото време преди първия мач със "Сутиеска" от първия квалификационен кръг на Лига Европа, предаде Sporta.bg.

Водещи

Най-четени