Арсенал не можа да бие Хъл от първия път за ФА къп 20.02 | 16:59

"Артилеристите" не превзеха вратата на противника

От Даниел Любомиров

Арсенал не можа да победи Хъл Сити в осминафиналния двубой от турнира за ФА къп и ще трябва да опита да преодолее по-ниско разредния си съперник в преиграването на чужд терен. Въпреки многобройните си положения и удари, "артилеристите" не превзеха вратата на противника и трябваше да се примирят с равенство 0:0.

Даниел Уелбек се завърна сред титулярите на Арсенал за първи път от 308 дни, но и неговото включване не помогна на "топчиите" да стигнат до целта. Цели 11 спасявания направи стражът на Хъл Елдин Якупович, което е рекорд в рамките на един мач този сезон и именно неговите умения опазиха гостите от поражение.

Арсен Венгер за 100-тен път изведе възпитаниците си в среща от турнира за ФА къп, но тя не се оказа печеливша, като той първоначално даде почивка на звездите си Оливие Жиру, Алексис Санчес и Франсес Коклен, но по-късно първите двама се появиха в игра.

В събота ще се изиграят още три мача от осминафиналите в турнира за ФА къп – Рединг срещу Уест Бромич, Уотфорд срещу Лийдс и Борнемут срещу Евертън.

Водещи

Най-четени