Барселона постави бодигард на Неймар 22.10 | 17:20

El Confidencial публикува крайно любопитната информация, че босът на Барса поставя личен бодигард на Неймар всеки път, когато "кариоката" стъпи на Стария континент

От Мариян Найденов

Всички индикации от Бразилия и Испания сочат, че перлата на Сантос Неймар ще продължи кариерата си в Барселона, но президентът на "лос кулес" Сандро Росел не иска да рискува излишно.

El Confidencial публикува крайно любопитната информация, че босът на Барса поставя личен бодигард на Неймар всеки път, когато "кариоката" стъпи на Стария континент.

Мотивите на Росел са напълно ясни, а именно - да бъдат неутрализирани контактите на футболиста с други европейски грандове. Макар и по всичко да изглежда, че желанието на самия Неймар е да играе за Барселона, като дори се говори за предварително подписан договор между него и испанския колос.

На този етап не се знае, кога точно Неймар би подсилил каталунците, като основните варианти са два - още през следващото лято или след Световното първенство в Бразилия през 2014.

Междувременно перлата на бразилския футбол продължава да блести силно с екипа на Сантос, като доказателство за това са изпълненията му срещу Атлетико Минейро.

Наскоро легендата на Барселона и бразилския национален отбор Ривалдо посъветва Неймар, че младокът не бива да остава твърде дълго време в родината.

Водещи

Най-четени